Forma-1 Tippjáték 2020

Új jelszó

Nyeremények


Forma 1-es ajándékcsomag

Forma 1-es tippjátékunk idei nyertese egy F1-es ajándékcsomagot kap, amely két könyvet, újságelőfizetést, illetve egy tálca energiaitalt tartalmaz.

A Száguldás és cirkusz 2019-2020 című kötet egy évösszefoglaló, amely az emlékezetes 2019-es szezonnak a legszebb pillanatait eleveníti fel. Az élmények felidézésében a sportág legjobb fotósai segítenek. Az ő képeiken és a legjobb hazai szakírók helyszíni beszámolóin keresztül mindenki újra átélheti az esztendő izgalmait. Olvasmányos kötet, amely elhozza a 2019-es évad összes történését a pályáról és a színfalak mögül, előretekintve már a következő idényre is.

Forma-1 a 21. században - a népszerű szakkommentátor legújabb kötete, az év autósport könyve. "Egy könyv a hozzám hasonló Forma-1 és autósport őrülteknek, akik fejezetről fejezetre a sportág más-más oldaláról, a szubjektív véleményemet sem nélkülözve nézhetnek a kulisszák mögé, hogy a végére úgy érezzék, mintha a garázsok legmélyére is eljutottak volna." - Wéber Gábor

A nyertes egy éven keresztül olvashatja a Formula Magazin exkluzív interjúit, helyszíni tudosításait, történelmi visszatekintéseit, izgalmas cikkeit.

Az ajándékcsomag a fentieken túl egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitalt is tartalmaz.


F1-es ajéndékcsomag

Forma-1 a 21. században

Forma-1 a 21. században A tippjáték idei második helyezettje Wéber Gábor legújabb könyvének, a Forma-1 a 21. században című kötet boldog tulajdonosa lehet, ami a 2019-es év autósport könyve.

"Egy könyv a hozzám hasonló Forma-1 és autósport őrülteknek, akik fejezetről fejezetre a sportág más-más oldaláról, a szubjektív véleményemet sem nélkülözve nézhetnek a kulisszák mögé, hogy a végére úgy érezzék, mintha a garázsok legmélyére is eljutottak volna." - Wéber Gábor

Hell Classic energiaital

Hell Classic A harmadik helyezést elérő játékost egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitallal díjazzuk.

A Hell Energy Drink az alig több, mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória szemtelenül fiatal szereplője, a világ egyik leggyorsabban fejlődő márkája. A márka 2006-ban született és három éven belül Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital piacon pedig meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

A Hell Classic tuttifrutti ízű szénsavas ital 5 fajta vitaminnal.

Forma-1-es könyv

A további helyezettek egy szabadon választott Forma-1-es könyvet nyernek, amelyet a fenti két könyv közül választhatnak ki.

Ha sikerül elérned a 4-10. valamelyikét, akkor a Száguldás és cirkusz 2019-2020, illetve a Forma-1 a 21. században című könyvek közül választhatsz egyet. Szeretnénk elkerülni, hogy valaki olyan nyereményt kapjon, amelyet esetleg korábban már megvásárolt vagy megrendelt. A nyertessel e-mailben egyeztetjük le, hogy melyik könyvet szeretné megkapni.

- Forma 1-es ajándékcsomag

- Forma-1 a 21. században című könyv

- egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaital

- a Száguldás és cirkusz 2019-2020, illetve a Forma-1 a 21. században című könyvek közül az egyik, amelyet a nyertes választhat ki magának

Twitter / F1 Tippjáték