Forma-1 Tippjáték 2019

Új jelszó

Nyeremények


Forma 1-es ajándékcsomag

Forma 1-es tippjátékunk idei nyertese egy F1-es ajándékcsomagot kap, amely egy könyvet, újságelőfizetést, illetve egy tálca energiaitalt tartalmaz.

A Száguldás és cirkusz 2018-2019 című kötet egy évösszefoglaló, amely az emlékezetes 2018-as szezonnak a legszebb pillanatait eleveníti fel. Az élmények felidézésében a sportág legjobb fotósai segítenek. Az ő képeiken és a legjobb hazai szakírók helyszíni beszámolóin keresztül mindenki újra átélheti az esztendő izgalmait.

A nyertes egy éven keresztül olvashatja a Formula Magazin exkluzív interjúit, helyszíni tudosításait, történelmi visszatekintéseit, izgalmas cikkeit.

Az ajándékcsomag a fentieken túl egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitalt is tartalmaz.

F1-es ajéndékcsomag

Száguldás és cirkusz 2018-2019

Száguldás és cirkusz 2017-2018 A tippjáték idei második helyezettje a Száguldás és cirkusz 2018-2019 című kötet boldog tulajdonosa lehet, amely méltó társa és folytatása a népszerű Mészáros Sándor, Bethlen Tamás szerzőpáros korábbi években megjelent hasonló kiadványainak.

A Száguldás és cirkusz 2018-as kötete beszámol a mögöttünk hagyott szezon minden eseményéről és fordulatáról, és már előre is tekint a hasonlóan szoros küzdelmekkel kecsegtető 2019-es évre. Az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerzőinek munkája ezúttal a Formula-1 valaha volt leggyorsabb szezonját örökíti meg 200 oldalon a csapatok, a versenyek és a háttéresemények részletes összefoglalójával.

Hell Classic energiaital

Hell Classic A harmadik helyezést elérő játékost egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitallal díjazzuk.

A Hell Energy Drink az alig több, mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória szemtelenül fiatal szereplője, a világ egyik leggyorsabban fejlődő márkája. A márka 2006-ban született és három éven belül Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital piacon pedig meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

A Hell Classic tuttifrutti ízű szénsavas ital 5 fajta vitaminnal.

Egy éves Formula Magazin előfizetés

Formula Magazin A további helyezettek egy éves Formula Magazin előfizetést nyernek.

Ha sikerül elérned az első 10 hely valamelyikét, akkor egy éves Formula Magazin előfizetés lesz a jutalmad. A Formula Magazin közel 100 ezer olvasójával Magyarország vezető szaklapja, mely havonta látja el információkkal a Forma 1, a rali világbajnokság és a MotoGP iránt érdeklődőket. A csapatok vezetőivel készült exkluzív interjúk, helyszíni tudósítások, történelmi visszatekintések, és különleges fotók. Ezenkívül az F1 Racing háttéranyagainak egy része Magyarországon csak itt olvasható.

- Forma 1-es ajándékcsomag

- Száguldás és cirkusz 2018-2019 című könyv
- egy éves Formula Magazin előfizetés

- egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaital
- egy éves Formula Magazin előfizetés

- egy éves Formula Magazin előfizetés

Twitter / F1 Tippjáték