Forma-1 Tippjáték 2024

Új jelszó

Nyeremények


Forma 1-es ajándékcsomag

Forma 1-es tippjátékunk idei nyertese egy F1-es ajándékcsomagot kap, amely két könyvet, illetve egy tálca energiaitalt tartalmaz.

Wéber Gábor legújabb, idén megjelent Forma-1 A-tól Z-ig című kötete az autóversenyzésben használt kifejezéseket próbálja közelebb hozni és érthetővé tenni az olvasó számára.
"2010-ben jelent meg a legelső könyvem Autóverseny címmel, ami csokorba szedte az autósportos szakzsargon általános szókincsét angol-magyar viszonylatban. Ezzel a könyvvel részben visszatérek az alapokhoz, de sokkal mélyebb és részletesebb formában, hiszen az elmúlt 13 évben nem csak a technológiai újítások sora bővült, de több F1-es generáció is felnőtt, akik közül szerencsére sokan kíváncsiak a sportág hátterére."

Max Verstappen - Született bajnok - Simon István tavaly megjelent könyve az idei világbajnokságot is megnyerő Max Verstappen életét és eddigi karrierjét mutatja be.

Az ajándékcsomag a fentieken túl egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitalt is tartalmaz.


F1-es ajéndékcsomag

Forma-1 A-tól Z-ig

Forma-1 A-tól Z-ig A tippjáték idei második helyezettje Wéber Gábor könyvének, a Forma-1 A-tól Z-ig című kötet boldog tulajdonosa lehet, ami az idei év során jelent meg.

"A televíziós közvetítések alatt rengeteg újonnan keletkezett szót magyarítunk sebtiben, ám ezek pontos megfogalmazása néha bonyolultabb egy szimpla tükörfordításnál. Éppen ezért próbáltam rendszerezni az F1 és az autósport jelenlegi alapszókincsét A-tól Z-ig, azt a nagyjából 2000 szót és kifejezést, amit a világ minden táján használ és megért, aki az autóversenyzés világában él.

Vannak szavak, amik önmagukért beszélnek, de a legtöbb sportszakmai vagy technikai zsargon mellé részletes magyarázat tartozik, akár iparág történelmi, akár fizikai háttérrel együtt. Mindezt 300 képpel és néhány különleges röntgenrajz segítségével mutatom be a kedves olvasónak!" - Wéber Gábor

Hell Classic energiaital

Hell Classic A harmadik helyezést elérő játékost egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaitallal díjazzuk.

A Hell Energy Drink az alig több, mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória szemtelenül fiatal szereplője, a világ egyik leggyorsabban fejlődő márkája. A márka 2006-ban született és három éven belül Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital piacon pedig meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

A Hell Classic tuttifrutti ízű szénsavas ital 5 fajta vitaminnal.

Forma-1-es könyv

A további helyezettek egy szabadon választott Forma-1-es könyvet nyernek, amelyet a fenti két könyv közül választhatnak ki.

Ha sikerül elérned a 4-10. valamelyikét, akkor a Forma-1 A-tól Z-ig, illetve a Max Verstappen - Született bajnok című könyvek közül választhatsz egyet. Szeretnénk elkerülni, hogy valaki olyan nyereményt kapjon, amelyet esetleg korábban már megvásárolt vagy megrendelt. A nyertessel e-mailben egyeztetjük le, hogy melyik könyvet szeretné megkapni.

- Forma 1-es ajándékcsomag

- Forma-1 A-tól Z-ig című könyv

- egy tálca (24 doboz) Hell Classic energiaital

- a Forma-1 A-tól Z-ig, illetve a Max Verstappen - Született bajnok című könyvek közül az egyik, amelyet a nyertes választhat ki magának